aghlonema_maria_fiberglas_partner_che kl

christelijke hoge school Ede

www.che.nl

wie zijn wij?

Wij zijn de Christelijke Hogeschool Ede. We helpen jou bij het ontdekken van je talenten en leiden je op tot een professional. Omdat de wereld mensen nodig heeft die stevig in hun schoenen staan en er kunnen zijn voor de ander.

!

aglaonema mariain polystone partner

 

fiberstone potten en vazen in diverse kleuren en ook nog eens in diverse maten. Ook leverbaar met geribbelde buitenkant.

Hier staan 4 st. aglaonema marie planten in een partner type van 120 cm. hoogte. en 50 cm. diam. in smoke, (dit is zwart met een heel klein zacht grijs wolkje

klik hier om  deze producten te bestellen.

 

 

Veicha Mirella 3 stam 8 meter in waterjar pot.

Een reus van een palm valt in het niet in zo'n groot atrium. toch 8 meter hoog. dit is een levende palm, hij hoort dus iegenlijk niet op kuntplantenwinkel.nl. deze combinatie is ook te maken met kunstpalmen.

vraagt u er naar.

Hibiscus in glazen hal

 

In een glazen doorgang staan 3 hisbiscus planten die zomers in bloei staan in grote polystone smoke couple plantenbakken.

in 1e instantie zouden de bakken tegen de wand staan, nu staan ze in het midden en is er als het ware een linker en rechter loopstrook gecreerd.
Dit maakt de ruimte ook veel huiselijker.

 

Klik hieronder om de afgebeelde producten te bestellen.

polystone partner met palm

een polystone smoke partner plantenbak van 120 hoog en 50 cm. diameter.

met een vertakte palm.

klik hieronder om de deze producten te bestellen.

Kentia palmen op het dak.

 

   Deze grote hal was vroeger een binnenplaats. Het dak waar deze palmen op staan was vroeger een sere die na de overkapping is blijven staan.


   Van boven gezien was dit een lelijk oppervlak met de oude mestiek er nog op.
we hebben het dak van grijs split voorzien en daar omheen banen van wit grind gelegd om het geheel niet te somber te laten lijken.


   Daarna zijn er grote polystone smoke plantenbakken op geplaats met ieder 3 kentia palmen van 240 cm. hoogte. Zo is de hoogte uit de ruimte gehaald en het dak ziet er heel aantrekkelijk uit vanaf de boven verdiepingen.

Veicha mirella 3 stam van 8 meter.

 

Ook in de grote overdekte hal ofwel atrium of misschien wintertuin genoemd een grote veicha mirella van 8 meter hoogte.

 

8 meter klink heel wat en als je hem in de vrachtwagen zag liggen dan was het ook heel wat, de ruimte vraagt echter om zo'n grote plant, de pot heeft een diam van 125 cm. de palm drinkt iedere maand 400 liter water.

 

 

 

 

zamioculcas fiberstone partner

 

Weer een grote fiberstone smoke plantenbak van 120 cm. nu gevuld met zamioculcas.