Onze Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Omdat een groene planten wand geen standaard product is hebben we geprobeerd in het kort het proces uit te leggen van offerte-aanvraag tot levering. Mocht u na het lezen hiervan nog met vragen zitten dan vernemen wij die graag zodat wij u vragen kunnen beantwoorden.

Gesprek:
Tijdens een 1ste gesprek welke geheel vrijblijvend is komt 1 van onze adviseurs bij u op locatie langs om naar uw wensen te luisteren, Naar aanleiding van uw wens gaat onze adviseur samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een groene planten wand. Doordat wij meerdere groene wand systemen in ons assortiment hebben, hebben wij voor vrijwel elke vraag een passend antwoord. Tijdens dit gesprek zal onze adviseur ook de wand inmeten en uiteraard kijken naar de technische staat van de wand zodat deze wel geschikt is voor een groene wand. Doordat onze adviseurs naast hun planten kennis een technische achtergrond hebben kunnen wij elke klus aan. Zo denken wij niet in de problemen mochten die er zijn, maar naar de oplossing.

Offerte:
Na het eerste gesprek ontvangt u van ons een offerte zodat u weet welke kosten een groene planten wand met zich mee zal brengen en welke mogelijke kosten er in de toekomst zullen zijn, te denken valt aan onderhoud, vernieuwing van planten e.d.

Opdracht:
En dan, u geeft ons de gewaardeerde opdracht om uw pand aan te kleden met (o.a.) een groene planten wand. In onze werkplaats bereiden wij de materialen zo ver als mogelijk voor. Dit doen wij zodat we bij u op locatie zo kort mogelijk aan het werk zijn. Niet omdat wij het niet gezellig vinden om bij u aan het werk te zijn maar om zo min mogelijk tot overlast te zijn.
Na installatie van de planten wand lopen wij met u de gehele planten wand langs of deze naar tevredenheid en naar verwachting is geleverd.

Nazorg:
U kunt ervoor kiezen om ons het onderhoud aan de planten wand te laten doen, Hierdoor is het enige wat u aan de planten wand hoeft te doen, is het genieten ervan.
Omdat wij werken met verschillende onderhouds-pakketten is er altijd wel 1 die bij uw wensen aansluit. Onze adviseur zal dit ook tijdens het eerste gesprek met u bespreken zodat u niet achteraf voor verrassende kosten komt te staan met betrekking tot het onderhoud.

Uiteraard benaderen wij elke klus uniek zodat onze aanbieding ook uniek en specifiek voor uw project is.