kunstplanten voor buitengebruik, deze planten vindt u ook onder de groep -kunstplanten - grote planten

Buitengebruik kunstplanten

Deze kunstplanten zijn speciaal voor buiten gebruik.

Kunstplanten voor buiten in een opkomende trend. Wie kent het niet. snoeien, water geven, voeding geven en als het tegen zit ook nog eens ongedierte. Mensen regelen als u op vakantie gaat om uw planten water te geven.
Met het gebruik van kunstplanten behoort dat tot verleden tijd. Het enige wat u nu moet doen is: genieten van uw kunstplanten.

De hieronder staande kunstplanten zijn speciaal buiten te gebruiken, Deze kunstplanten zijn gemaakt van vol kunststof en kunnen in weer en wind staan. De planten waar UV bij staat zijn gegarandeerd UV bestendig. Daar kunnen we een garantie op verlenen van 2 jaar. extreme locaties uitgezonderd. U kunt hierbij denken aan locaties waar men last heeft van zoute zeewinden.
Het is wel aan te bevelen dat de plantenbakken verzwaard worden. Tevens dienen de bakken lek geboord te zijn anders blijft er water in staan, waardoor bij diverse soorten de houten stam kan gaan rotten.

Moeten de plantenbakken ook ´s nachts buiten staan op vrij toegankelijke plaatsen dan is het verstandig om de plantenbakken flink te verzwaren of  te verankeren.
Wilt u ze ´s avonds binnen halen dan zijn onder praktisch alle plantenbakken handvatten en/of  wielen te monteren.. Voor aflopende trottoirs  etc... hebben we diverse technieken om de bak buiten netjes recht te laten staan. Informeer naar de mogelijkheden via info@Kunstplantenwinkel.nl

LET OP. Alle genoemde prijzen zijn voor alleen de kunstplant, dus zonder plantenbak. Voor plantenbakken klikt hier, Komt u er niet uit, stel uw vraag per E-mail  info@kunstplantenwinkel.nl of bel ons op +31(0)318-640616.

hangende buitenplanten kunstplantenwinkel mekelenkamp ede

 

!
Deze kunst planten zijn speciaal voor buiten, buxus, cypres, taxus, laurier